Thorax Abikurs – Kemi 2021

247,50 275,00 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

ANMÄLNINGEN TILL ABIKURSERNA 2021 ÖPPNAR DEN 5.5.2021 KL 17:00!

Anmäl dig i maj för en earlybird-rea! Om du anmäler dig i maj betalar du bara 250€ istället för 275€. Dessutom får du rea på 10% ifall du anmäler dig med en kompis.

Vårens abikurs kommer att anordnas på distans. Detta betyder att kursen är nu tillgänglig till dig oberoende om var du befinner dig. Thorax Prepkurs 2020 ordnades i sin helhet på distans med hjälp av Zoom plattformen med mycket bra resultat. Enligt möjlighet kommer man kunna delta på räkneövningarna i kemin som närundervisning.

Om du har frågor skicka email till prepkurskoordinator@thorax.fi !

Thorax Abikurser hjälper Dig att lyckas i studentskrivningarna! Efter årets utmärkta kursfeedback kommer våra abikurser att ordnas igen på sommaren 26.7 – 6.8. ! Vårt kursmaterial och erfarna lärare kommer att ge Dig de nödvändiga färdigheter som krävs för att lyckas i kemi i studentskrivningarna! Under föreläsningarna kommer lärarna att förklara de viktigaste sakerna i varje kurs och under räkneövningarna kommer du att få hjälp med de utmanande uppgifterna i kompendiet. Abikursen ger dig en god grund inför studenten -även om du inte har läst kemi i gymnasiet! Kursen ger en god grund inom kemin och därför kan man gå kursen även om om man skriver kemin första på våren.  Kursdeltagarna gav Abikursen 2020 vitsordet 4.9/5

Kursen erbjuder Dig:

  • 30 timmar undervisning i Kemi (vardagar mellan kl. 13-16)
  • Sammanfattande materialkompendier med uppgifter
  • Fullständiga facit
  • Motiverande lärare
  • Lästips

Mera information finner du bakom länken: Abi-kurserna

Anmäl dig med en kompis så får du 10% rabatt! 

Mer information

Jag anmäler mig med en kompis på kursen (10% rabatt)

Ja, Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Thorax Abikurs – Kemi 2021”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *